Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá: 8:30 - 19:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  • Štítky blogu
Blog
OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK? OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK?
Oves je přirozeně bezlepkový. Oves můžete v klidu zařadit do svého jídelníčku. Je zdrojem bílkovin, rozpustné vlákniny, minerálů a má nízký glykemický... číst celé
TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY
Tibetská houba pochází z Kavkazu a Tibetu. Má velice blahodárné účinky na náš organismus. Aktivovaný kvasný proces zbavuje mléka všech škodlivých účin... číst celé
CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ
Cystická onemocnění orgánů, myslíme tím hlavně játra a ledviny, jsou ve většině případů onemocnění vrozená. Ojediněle se jedná o cysty získané během ž... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. BLOG
  3. Recepty - jíst zdravě a chutně
  4. ZELENÉ FAZOLKY S RAJČATY A RÝŽÍ BIO BASMATI

ZELENÉ FAZOLKY S RAJČATY A RÝŽÍ BIO BASMATI

Co budeme potřebovat?

  • Zelené fazolky čerstvé
  • Rajčata
  • Červená cibule
  • Česnek
  • Chilli paprička
  • Rýže Bio Basmati
  • Ghií
  • Olivový panenský olej
  • Himalájská sůl

Rýži dáme vařit běžným způsobem. Nezapomeňte přidat do rýže hřebíček a kousek cibulky. Rýže bude voňavá a k tomu hřebíček působí antiparazitárně.

Fazolky omyjte, zbavte je šťopiček a rozkrojte. Dejte vařit do mírně osolené vody dokud nezměknou. Je to asi na 10 minut. Pak slijte vodu a odstavte stranou.

Do hrnce si dejte rozehřát kousek Ghií a nechte na něm zesklovatět cibulku. Pak omyjte rajčata, pokrájejte je a přidejte k cibulce. Vařte je dokud se nerozpadnou a nepustí šťávu. Pokud použijete cherry rajčátka, tak je jen rozkrojte na půl. Pokud použitete větší kusy rajčat, můžete je předem zbavit slupky, ponořením na krátko do vařící vody. Jakmile jsou rajčata měká, přidejte sůl, Chilli papričku (můžete vynechat, pokud nemáte rádi ostré nebo vaříte i pro děti nebo nahraďte trochou čerstvě mletého pepře) a rozdrcený česnek. Nešetřete s ním :-). Promíchejte a nechte chvilku chutě promísit.

Do rajčatového základu přidejte fazolky a lehce promíchejte. Vše je nyní připraveno a můžete podávat. Na talíři ještě zakapejte olivovým panenským olejem.

Dobrou chuť :-)

 

 

 

 

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Zůstaňte s námi v kontaktu

Přidejte se k nám na Facebookunebo Instagramu. Neuteče Vám tak žádná nová informace o našich produktech, články k různé zdravotní problematice, nové recepty, články k tematice zdravého stravování, fotky z přírody a mnoho dalšího. Pravidelně náš web doplňujeme a brzy se dočkáte soutěže o naše přírodní produkty.

 

Buďte stále informovaní

Podrobné informace k jednotlivým produktům najdete jen v sekci BLOG. Je to z toho důvodu, že podle současné legislativy EU u mnoha doplňků stravy, bylinek a bylinných produktů není možné uvádět podrobné informace, které by mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin, byť se bylinky používají stovky let a pomohly a pomáhají miliónům lidí od nepaměti. Není možné již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.

Copyright 2020 Dr. Pažourek. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz