Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá: 8:30 - 19:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  • Štítky blogu
Blog
OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK? OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK?
Oves je přirozeně bezlepkový. Oves můžete v klidu zařadit do svého jídelníčku. Je zdrojem bílkovin, rozpustné vlákniny, minerálů a má nízký glykemický... číst celé
TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY
Tibetská houba pochází z Kavkazu a Tibetu. Má velice blahodárné účinky na náš organismus. Aktivovaný kvasný proces zbavuje mléka všech škodlivých účin... číst celé
CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ
Cystická onemocnění orgánů, myslíme tím hlavně játra a ledviny, jsou ve většině případů onemocnění vrozená. Ojediněle se jedná o cysty získané během ž... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. BLOG
  3. Recepty - jíst zdravě a chutně
  4. ŠPALDA S BASMATI BIO RÝŽÍ, BROKOLICÍ A BATÁTY

ŠPALDA S BASMATI BIO RÝŽÍ, BROKOLICÍ A BATÁTY

Co budeme potřebovat?

  • BIO Špalda - tu den předem namočíme
  • BIO Basmati rýže
  • Batát
  • Brokolice
  • Jarní cibulka
  • Čerstvá hladkolistá petrželka
  • Česnek
  • Menší cibule
  • Himalájská sůl
  • Hřebíček celý - do rýže
  • Chilli paprička (nemusí být, pokud nemáte rádi ostré nebo vaříte i pro děti)
  • UME Ocet
  • Olivový panenský olej
  • Ghií

Předem namočenou špaldu dáme vařit do lehce osolené vody. Obvykle stačí asi 30-40minut.

Rýži dáme vařit obvyklým způsobem. Nezapomeňte dát do rýže kousek cibule, asi 6ks hřebíčku a sůl. Bude pěkně vonět.

Na vetší pánvi (budeme do ní pak přidávat špaldu a rýži) si rozrhřejeme kousek ghií a dáme orestovat batát, červenou cibuli a brokolici. Přidáme sůl a chilli papričku (nebo jen kousek). Jakmile je zelenina téměř hotová, přidejte česnek, aby neztratil svou chuť.

Hotovou špaldu, rýži a zeleninu zlehka v pánvi promícháme a přidáme pokrájenou čerstvou hladkolistou petrželku. Zakápneme UME octem - tady ale opatrně, UME ocet je nakyslý, ale i dost slaný. Promícháme a můžeme podávat. Na talíři dozdobíme jarní cibulkou a zakapeme olivovým panenským olejem.

Dobrou chuť :-) 

 

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Zůstaňte s námi v kontaktu

Přidejte se k nám na Facebookunebo Instagramu. Neuteče Vám tak žádná nová informace o našich produktech, články k různé zdravotní problematice, nové recepty, články k tematice zdravého stravování, fotky z přírody a mnoho dalšího. Pravidelně náš web doplňujeme a brzy se dočkáte soutěže o naše přírodní produkty.

 

Buďte stále informovaní

Podrobné informace k jednotlivým produktům najdete jen v sekci BLOG. Je to z toho důvodu, že podle současné legislativy EU u mnoha doplňků stravy, bylinek a bylinných produktů není možné uvádět podrobné informace, které by mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin, byť se bylinky používají stovky let a pomohly a pomáhají miliónům lidí od nepaměti. Není možné již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.

Copyright 2020 Dr. Pažourek. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz