Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá: 8:30 - 19:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  • Štítky blogu
Blog
OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK? OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK?
Oves je přirozeně bezlepkový. Oves můžete v klidu zařadit do svého jídelníčku. Je zdrojem bílkovin, rozpustné vlákniny, minerálů a má nízký glykemický... číst celé
TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY
Tibetská houba pochází z Kavkazu a Tibetu. Má velice blahodárné účinky na náš organismus. Aktivovaný kvasný proces zbavuje mléka všech škodlivých účin... číst celé
CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ
Cystická onemocnění orgánů, myslíme tím hlavně játra a ledviny, jsou ve většině případů onemocnění vrozená. Ojediněle se jedná o cysty získané během ž... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. BLOG
  3. Recepty - jíst zdravě a chutně
  4. SÉPIOVÉ TĚSTOVINY S RAJČÁTKY, PAPRIKOU A BAZALKOU

SÉPIOVÉ TĚSTOVINY S RAJČÁTKY, PAPRIKOU A BAZALKOU

Co budeme potřebovat?

  • Sépiové těstoviny - těstoviny ze semoliny s černou sépií. Můžete nahradit i jinými čerstvými semolinovými těstovinami.
  • Cherry rajčátka
  • Červená paprika
  • Cibule
  • Česnek
  • Himalájská růžová sůl
  • Chilli
  • Bazalka - čerstvá bylina
  • Schwarzwaldská šunka - jen trochu nebo nemusí být
  • Ghií
  • Olivový panenský olej

Dejte si vařit lehce osolenou vodu na těstoviny. Vařit je dáme až na závěr, protože se vaří jen pár minut.

Na pánvi si rozehřejeme ghií a zesklovatíme na ní cibulku. Přidáme kousek, na nudličky nakrájené, schwarzwaldské šunky a restujeme.

Pokrájíme červenou papriku a přidáme na pánev. To samé s rajčátky.... rozkrojte je napůl a dejte restovat. Pokud by se zelenina připalovala, přidejte trošku vody.

Osolte, přidejte chilli a rozdrcený česnek. Stáhněte teplotu a nechte promísit chutě.

Nyní vložte do vroucí vody čerstvé těstoviny a vařte podle návodu. Bývá to jen pár minut. Jakmile jsou těstoviny hotové, slijte je a přidejte na pánev.

Pokrájejte nahrubo čerstvou bazalku a vše promíchjte. Nyní je hotovo. Pokapejte na talíři olivovým panenským olejem, ozdobte čerstvou bazalkou a můžete podávat.

Dobrou chuť :-)

 

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Zůstaňte s námi v kontaktu

Přidejte se k nám na Facebookunebo Instagramu. Neuteče Vám tak žádná nová informace o našich produktech, články k různé zdravotní problematice, nové recepty, články k tematice zdravého stravování, fotky z přírody a mnoho dalšího. Pravidelně náš web doplňujeme a brzy se dočkáte soutěže o naše přírodní produkty.

 

Buďte stále informovaní

Podrobné informace k jednotlivým produktům najdete jen v sekci BLOG. Je to z toho důvodu, že podle současné legislativy EU u mnoha doplňků stravy, bylinek a bylinných produktů není možné uvádět podrobné informace, které by mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin, byť se bylinky používají stovky let a pomohly a pomáhají miliónům lidí od nepaměti. Není možné již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.

Copyright 2020 Dr. Pažourek. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz