Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá: 8:30 - 19:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  • Štítky blogu
Blog
OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK? OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK?
Oves je přirozeně bezlepkový. Oves můžete v klidu zařadit do svého jídelníčku. Je zdrojem bílkovin, rozpustné vlákniny, minerálů a má nízký glykemický... číst celé
TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY
Tibetská houba pochází z Kavkazu a Tibetu. Má velice blahodárné účinky na náš organismus. Aktivovaný kvasný proces zbavuje mléka všech škodlivých účin... číst celé
CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ
Cystická onemocnění orgánů, myslíme tím hlavně játra a ledviny, jsou ve většině případů onemocnění vrozená. Ojediněle se jedná o cysty získané během ž... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. BLOG
  3. Recepty - jíst zdravě a chutně
  4. RÝŽE NATURAL, ŠPALDA, ČERNÁ ČOČKA BELUGA SE ZELENINOU A NAKLÍČENÝMI MUNGO FAZOLKAMI

RÝŽE NATURAL, ŠPALDA, ČERNÁ ČOČKA BELUGA SE ZELENINOU A NAKLÍČENÝMI MUNGO FAZOLKAMI

Co budeme potřebovat?

  • BIO špalda
  • Rýže BIO natural
  • Černá čočka Beluga
  • Mungo - zelené fazolky předem naklíčené
  • Mrkev
  • Cuketa
  • Červená paprika
  • Cherry rajčátka
  • Červená cibule
  • Čerstvá hladkolistá petrželka
  • Česnek
  • Himalájská sůl
  • Chilli paprička nebo barevný čerstvě namletý pepř
  • Oregano - ideálně čerstvou bylinu
  • Tymián - ideálně čerstvou bylinu
  • Ghií
  • Olivový panenský olej

Předem namočenou špaldu uvaříme v mírně osolené vodě do měkka. Rýži uvařímě běžným způsobem v osolené vodě a nezapomeňte přidat kousek cibule a hřebíček, rýže pak krásně voní a hřebíček má antiparazitální účinky. Černou čočku Belugu uvařte také v mírně osolené vodě. Stačí cca 15 min. Je poměrně rychle hotová bez toho, aby jste ji předem namáčeli.

Do větší pánve dejte rozehřát trochu ghií a dejte postupně restovat očištěnou a nakrájenou zeleninu - cibulka, mrkev, červená paprika, cuketa a cherry rajčátka. Jakmile je zelenina měkká, přidejte sůl, chilli papričku, podle toho, jak máte rádi ostré nebo ji vynechte, česnek a na konec tymián a oregano.

Nyní přidejte do pánve uvařenou Belugu, rýži a špaldu. Nasekejte čerstvou hladkolistou petrželku, přidejte do pánve a lehce vše promíchejte.

Na talíři ještě posypeme mungo fazolkami a zakapeme olivovým panenským olejem.

Dobrou chuť :-)

 

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Zůstaňte s námi v kontaktu

Přidejte se k nám na Facebookunebo Instagramu. Neuteče Vám tak žádná nová informace o našich produktech, články k různé zdravotní problematice, nové recepty, články k tematice zdravého stravování, fotky z přírody a mnoho dalšího. Pravidelně náš web doplňujeme a brzy se dočkáte soutěže o naše přírodní produkty.

 

Buďte stále informovaní

Podrobné informace k jednotlivým produktům najdete jen v sekci BLOG. Je to z toho důvodu, že podle současné legislativy EU u mnoha doplňků stravy, bylinek a bylinných produktů není možné uvádět podrobné informace, které by mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin, byť se bylinky používají stovky let a pomohly a pomáhají miliónům lidí od nepaměti. Není možné již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.

Copyright 2020 Dr. Pažourek. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz