Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá: 8:30 - 19:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. BLOG
  3. Recepty - jíst zdravě a chutně
  4. PSTRUH PEČENÝ S KMÍNEM, ČESNEKEM A ČERSTVOU PETRŽELKOU

PSTRUH PEČENÝ S KMÍNEM, ČESNEKEM A ČERSTVOU PETRŽELKOU

Co budeme potřebovat?

  • Pstruhy - jak jsem psala v úvodu,, pokud se Vám podaří koupit pstruhy se soukromých malých sádek, tak nebudete určitě litovat. Sami jsme byli překvapeni, jaký rozdíl v chuti a konzistenci masa je.
  • Cibule
  • Česnek
  • Čerstvá hladkolistá petželka
  • Citron nebo limetka - na 3 pstruhy 2 kusy
  • Kmín - tady opět ze zkušenosti, pokud zavítáte do obchůdku s čerstvým, váženým kořením, nebudete litovat. Opět je to znát na chti i na vůni.
  • Himalájská sůl
  • Barevný pepř - ideálně čerstvě namletý
  • Kousek másla na vymazání zapékacího pekáčku

Takže, dno pekáčku vymažeme kouskem másla. Nakrájíme si cibuli a vložíme ji na dno pekáčku.

Omyjeme si pstruhy, posolíme, popeříme a posypeme kmínem a to i uvnitř pstroužků. Pak si oloupeme citrony nebo limetky a nakrájíme je na kolečka.  Ty vložíme spolu s čerstvou petrželkou do vnitřku ryby. Dáme péct do předehřáté trouby asi na 180st. na cca 45min. Jakmile mají pstroužci kůrčičku, jsou hotové.

Můžete podávat s rýží, orestovanými batáty, salátem z polníčku a cherry rajčátky, zakapaným olivovým olejem a limetkou nebo jen tak. Záměrně vynechávám brambory, protože nejsou v souladu s detoxikačním programem.

Dobrou chuť :-)

 

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Zůstaňte s námi v kontaktu

Přidejte se k nám na Facebooku nebo Instagramu. Neuteče Vám tak žádná nová informace o našich produktech, články k různé zdravotní problematice, nové recepty, články k tematice zdravého stravování, fotky z přírody a mnoho dalšího. Pravidelně náš web doplňujeme a brzy se dočkáte soutěže o naše přírodní produkty.

 

Buďte stále informovaní

Podrobné informace k jednotlivým produktům najdete jen v sekci BLOG. Je to z toho důvodu, že podle současné legislativy EU u mnoha doplňků stravy, bylinek a bylinných produktů není možné uvádět podrobné informace, které by mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin, byť se bylinky používají stovky let a pomohly a pomáhají miliónům lidí od nepaměti. Není možné již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.

Copyright 2020 Dr. Pažourek. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz