Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá: 8:30 - 19:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  • Štítky blogu
Blog
OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK? OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK?
Oves je přirozeně bezlepkový. Oves můžete v klidu zařadit do svého jídelníčku. Je zdrojem bílkovin, rozpustné vlákniny, minerálů a má nízký glykemický... číst celé
TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY
Tibetská houba pochází z Kavkazu a Tibetu. Má velice blahodárné účinky na náš organismus. Aktivovaný kvasný proces zbavuje mléka všech škodlivých účin... číst celé
CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ
Cystická onemocnění orgánů, myslíme tím hlavně játra a ledviny, jsou ve většině případů onemocnění vrozená. Ojediněle se jedná o cysty získané během ž... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. BLOG
  3. Recepty - jíst zdravě a chutně
  4. PEČENÉ PAPRIKY SE SUŠENÝMI ČERNÝMI OLIVAMI

PEČENÉ PAPRIKY SE SUŠENÝMI ČERNÝMI OLIVAMI

Co budeme potřebovat?

  • Červené papriky, ale mohou být i zelené, jsou také výborné
  • Himalájská sůl
  • Olivový olej
  • Jablečný ocet BIO
  • Česnek

Papriky omyjeme a položíme na plech nebo větší pekáč stopkou nahoru, aby nevytekla šťáva. Množství si zvolte sami, vydrží v lednici i několik dnů. Tedy jak komu :-)

Pečeme v troubě při 180st. dokud papriky nezačnou zlehka hnědnout. To je čas je vyndat. Trvá to asi  45min, podle typu trouby. Papriky necháme zchladnout.

Vezmeme si mísu, do které budeme vkládat oloupané papriky. Opatrně je jednu po druhé vyndaváme. Vemte první stopku a vytáhnete s ní i většinu jadérek, zbytek buď vylovte lžící nebo nechte, ničemu nevadí. Zbavte papriku slupky, vytéká z ní šťáva, kterou můžete zachovat, někdo ji dává pryč, ale je to myslím škoda. Je to voda jen z papriky né z plechu. Papriky podle potřeby rozkrojte na kousky nebo nemusíte. 

Nyní rozdrťte česnek na hrubo a vmíchejte ho do paprik. přidejte trochu jablečného octa BIO, sůl a olivový olej. Pokud to vydržíte, dejte odležet do lednice :-)

Podáváme jako přílohu nebo zpestření rýže, pohanky, luštěnin nebo jen tak. Na talíři můžeme ozdobit sušenými černými olivami.

Dobrou chuť :-)

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Zůstaňte s námi v kontaktu

Přidejte se k nám na Facebookunebo Instagramu. Neuteče Vám tak žádná nová informace o našich produktech, články k různé zdravotní problematice, nové recepty, články k tematice zdravého stravování, fotky z přírody a mnoho dalšího. Pravidelně náš web doplňujeme a brzy se dočkáte soutěže o naše přírodní produkty.

 

Buďte stále informovaní

Podrobné informace k jednotlivým produktům najdete jen v sekci BLOG. Je to z toho důvodu, že podle současné legislativy EU u mnoha doplňků stravy, bylinek a bylinných produktů není možné uvádět podrobné informace, které by mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin, byť se bylinky používají stovky let a pomohly a pomáhají miliónům lidí od nepaměti. Není možné již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.

Copyright 2020 Dr. Pažourek. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz