Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá: 8:30 - 19:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  • Štítky blogu
Blog
OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK? OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK?
Oves je přirozeně bezlepkový. Oves můžete v klidu zařadit do svého jídelníčku. Je zdrojem bílkovin, rozpustné vlákniny, minerálů a má nízký glykemický... číst celé
TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY
Tibetská houba pochází z Kavkazu a Tibetu. Má velice blahodárné účinky na náš organismus. Aktivovaný kvasný proces zbavuje mléka všech škodlivých účin... číst celé
CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ
Cystická onemocnění orgánů, myslíme tím hlavně játra a ledviny, jsou ve většině případů onemocnění vrozená. Ojediněle se jedná o cysty získané během ž... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. BLOG
  3. Recepty - jíst zdravě a chutně
  4. PEČENÉ MLETÉ BIO HOVĚZÍ S CUKETOU A MRKVÍ

PEČENÉ MLETÉ BIO HOVĚZÍ S CUKETOU A MRKVÍ

Co budeme potřebovat?

  • BIO hovězí mleté maso
  • Cukety
  • Mrkev
  • Červenou cibuli
  • Česnek
  • Himalájsou sůl
  • Vejce
  • Barevný pepř
  • Čerstvá hladkolistá petržel
  • Ghií

Na salát:

  • Polníček nebo jiný oblíbený salát, rukola a podobně.
  • Cherry rajčátka
  • Červená dlouhá paprika
  • Červená cibule
  • Olivový panenský olej
  • BIO jablečný ocet

Podíl  masa a zeleniny dejte minimálně 1:1, ale ještě lépe 1:2 ve prospěch většího podílu zeleniny.

Do mísy vložíme BIO mleté hovězí maso. Přidáme nastrouhané cukety, mrkve, na drobno nakrájenou cibulku, rozdrcený česnek, čerstvou hladkolistou petržel, vajíčko, sůl a pepř a důkladně spojíme.

Pekáček vymažeme trochou ghií a rovnoměrně rozprostřeme vzniklou hmotu. Dáme do trouby na cca 180st. a pečeme. Délka pečení záleží na velikosti pekáčku. Zelenina pustí brzo šťávu a maso se pak nepřipéká. Není tedy potřeba podlévat vodou.

Připravíme si salát z polníčku, cherry rajčátek, červené dlouhé papriky a cibulky. Trochu posolíme, polijeme olivovým panenským olejem, BIO jablečným octem a zlehka promícháme.

Jakmile je hovězí se zeleninou upečené můžeme hned podávat. Zeleninovou sekanou polijeme vypečenou šťávou. Šťávu převážně tvoří voda ze zeleniny a je výborná. Podáváme se salátem z polníčku.

Dobrou chuť :-)

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Zůstaňte s námi v kontaktu

Přidejte se k nám na Facebookunebo Instagramu. Neuteče Vám tak žádná nová informace o našich produktech, články k různé zdravotní problematice, nové recepty, články k tematice zdravého stravování, fotky z přírody a mnoho dalšího. Pravidelně náš web doplňujeme a brzy se dočkáte soutěže o naše přírodní produkty.

 

Buďte stále informovaní

Podrobné informace k jednotlivým produktům najdete jen v sekci BLOG. Je to z toho důvodu, že podle současné legislativy EU u mnoha doplňků stravy, bylinek a bylinných produktů není možné uvádět podrobné informace, které by mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin, byť se bylinky používají stovky let a pomohly a pomáhají miliónům lidí od nepaměti. Není možné již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.

Copyright 2020 Dr. Pažourek. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz