Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá: 8:30 - 19:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  • Štítky blogu
Blog
OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK? OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK?
Oves je přirozeně bezlepkový. Oves můžete v klidu zařadit do svého jídelníčku. Je zdrojem bílkovin, rozpustné vlákniny, minerálů a má nízký glykemický... číst celé
TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY
Tibetská houba pochází z Kavkazu a Tibetu. Má velice blahodárné účinky na náš organismus. Aktivovaný kvasný proces zbavuje mléka všech škodlivých účin... číst celé
CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ
Cystická onemocnění orgánů, myslíme tím hlavně játra a ledviny, jsou ve většině případů onemocnění vrozená. Ojediněle se jedná o cysty získané během ž... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. BLOG
  3. Recepty - jíst zdravě a chutně
  4. MUNGO FAZOLKY, ČERNÁ DIVOKÁ RÝŽE A POHANKA SE ZELENINOU

MUNGO FAZOLKY, ČERNÁ DIVOKÁ RÝŽE A POHANKA SE ZELENINOU

Co budeme potřebovat?

  • Černou divokou rýži
  • Pohanku
  • Mungo fazolky - předem namočené ve vodě
  • Mrkev
  • Petržel
  • Červená paprika
  • Česnek
  • Červená cibule
  • Chilli
  • Himalájská růžová sůl
  • Ghií
  • Olivový panenský olej
  • UME Ocet
  • Polníček na ozdobu

Mungo fazolky si předem namočíme. Když je máte namočené cca 1/2 dne (stačí i méně), dáme vařit do mírně osolené vody. Budou během 10ti minut hotové. Pak odstavte a slijte přebývající vodu.

Černou divokou rýži uvařte zvlášť obvyklým způsobem v lehce osolené vodě. Vařte v poměru jeden díl rýže  a jeden a půl dílu vody. Po uvaření odstavte z plotny.

Pohanku také povaříme zvlášť v mírně osolené vodě. Je to otázka jen několika málo minut. Vody dejte asi jeden díl pohanky na jeden díl vody. Po několika minutách varu, odstavte z plotny.

Na větší pánvi si rozehřejte trochu ghií. Očištěnou mrkev, petržel, papriku a cibulku nakrájejte na jemno a dejte restovat. V případě potřeby podlívejte po lžících vodou, aby se zelenina nepřipalovala.

Rozdrťte česnek a když je zelenina změklá, přidejte ho spolu se solí, chilli na pánev a promíchejte se zeleninou.

Nyní snižte teplotu a do zeleniny na pánvi vmíchejte rýži, mungo a pohanku. Zakápněte UME Octem, stačí jen velmi málo. Dejte pozor protože UME ocet je i dost slaný. Opět zlehka promíchejte a můžeme podávat. Na talíři nebo v misce ještě zakápneme olivovým panenským olejem a ozdobíme polníčkem.

Dobrou chuť :-)

 

 

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Zůstaňte s námi v kontaktu

Přidejte se k nám na Facebookunebo Instagramu. Neuteče Vám tak žádná nová informace o našich produktech, články k různé zdravotní problematice, nové recepty, články k tematice zdravého stravování, fotky z přírody a mnoho dalšího. Pravidelně náš web doplňujeme a brzy se dočkáte soutěže o naše přírodní produkty.

 

Buďte stále informovaní

Podrobné informace k jednotlivým produktům najdete jen v sekci BLOG. Je to z toho důvodu, že podle současné legislativy EU u mnoha doplňků stravy, bylinek a bylinných produktů není možné uvádět podrobné informace, které by mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin, byť se bylinky používají stovky let a pomohly a pomáhají miliónům lidí od nepaměti. Není možné již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.

Copyright 2020 Dr. Pažourek. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz