Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá: 8:30 - 19:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  • Štítky blogu
Blog
OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK? OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK?
Oves je přirozeně bezlepkový. Oves můžete v klidu zařadit do svého jídelníčku. Je zdrojem bílkovin, rozpustné vlákniny, minerálů a má nízký glykemický... číst celé
TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY
Tibetská houba pochází z Kavkazu a Tibetu. Má velice blahodárné účinky na náš organismus. Aktivovaný kvasný proces zbavuje mléka všech škodlivých účin... číst celé
CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ
Cystická onemocnění orgánů, myslíme tím hlavně játra a ledviny, jsou ve většině případů onemocnění vrozená. Ojediněle se jedná o cysty získané během ž... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. BLOG
  3. Recepty - jíst zdravě a chutně
  4. LOSOS S RAJČÁTKY, PAPRIKOU, RÝŽÍ A HRÁŠKEM

LOSOS S RAJČÁTKY, PAPRIKOU, RÝŽÍ A HRÁŠKEM

Co budeme potřebovat pro 4 osoby?

  • Losos - pro 4 osoby
  • Cherry rajčátka cca 500g
  • Červená nebo zelená paprika 2x
  • Červená cibule 1x velká
  • Česnek - podle toho jak máte rádi, doporučuji 5 stroužků
  • Chilli paprička - stačí jedna, ale řiďte se podle vlastní chuti a druhu, aby bylo jídlo poživatelné :-)
  • Limetka 2x
  • Himalájská sůl
  • Med 1 lžička
  • Ghií
  • Rýže Basmati
  • Hrášek čerstvý nebo zmrazený
  • Koriandr - čerstvá bylina
  • Hřebíček

Dáme si vařit rýži, kterou ochutíme solí a pár kousky hřebíčku.

Losos osolíme, na větší pánvi rozehřejeme ghií a dáme restovat kousky lososa. Pokapeme ho jednou limetkou. Pokrájíme si rajčátka, cibuli a papriku. Losos je nyní z jedné strany hotový. Otočíme ho a přidáme k němu rajčátka, cibuli a papriku. Pokrájíme na jemno chilli papričku nebo jen kousek a rozdrtíme česnek. Jakmile je zelenina orestovaná, změklá, vytváří takovou omáčku, můžeme přidat chilli a česnek. Stáhneme teplotu a necháme chutě promísit. Do malého hrnce si dáme uvařit v mírně slané vodě hrášek, stačí mu chvilka varu.

Do změklé zeleniny nyní přidáme malou lžičku medu a druhou limetku. Kombinace chuti limetky, chilli a medu je výborná.

Mezi tím se nám dovařila rýže, kterou můžeme smíchat s hráškem.

Vše můžeme již podávat a na talíři můžeme dozdobit čerstvým koriandrem a pokapat kvalitním panenským olivovým olejem.

Dobrou chuť :-)

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Zůstaňte s námi v kontaktu

Přidejte se k nám na Facebookunebo Instagramu. Neuteče Vám tak žádná nová informace o našich produktech, články k různé zdravotní problematice, nové recepty, články k tematice zdravého stravování, fotky z přírody a mnoho dalšího. Pravidelně náš web doplňujeme a brzy se dočkáte soutěže o naše přírodní produkty.

 

Buďte stále informovaní

Podrobné informace k jednotlivým produktům najdete jen v sekci BLOG. Je to z toho důvodu, že podle současné legislativy EU u mnoha doplňků stravy, bylinek a bylinných produktů není možné uvádět podrobné informace, které by mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin, byť se bylinky používají stovky let a pomohly a pomáhají miliónům lidí od nepaměti. Není možné již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.

Copyright 2020 Dr. Pažourek. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz