Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá: 8:30 - 19:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  • Štítky blogu
Blog
OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK? OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK?
Oves je přirozeně bezlepkový. Oves můžete v klidu zařadit do svého jídelníčku. Je zdrojem bílkovin, rozpustné vlákniny, minerálů a má nízký glykemický... číst celé
TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY
Tibetská houba pochází z Kavkazu a Tibetu. Má velice blahodárné účinky na náš organismus. Aktivovaný kvasný proces zbavuje mléka všech škodlivých účin... číst celé
CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ
Cystická onemocnění orgánů, myslíme tím hlavně játra a ledviny, jsou ve většině případů onemocnění vrozená. Ojediněle se jedná o cysty získané během ž... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. BLOG
  3. Recepty - jíst zdravě a chutně
  4. HOUBOVÉ RIZOTO S RÝŽÍ NATURAL, JEČMENEM, ŠPALDOU A KORIANDREM

HOUBOVÉ RIZOTO S RÝŽÍ NATURAL, JEČMENEM, ŠPALDOU A KORIANDREM

Co budeme potřebovat?

  • Směs rýže natural, ječmene a špaldy - prodává se již hotová směs a není potřeba ji předem namáčet. Zrna špaldy jsou zde menší. Pokud by jste nesehnali tuto směs, vytvořte si ji sami, ale špaldu nezapomeňte předem namočit.
  • Sušené houby - pokud máte z vlastních zdrojů, použijte je
  • Malá petržel (kořen)
  • Česnek
  • Červená cibule
  • Himalájská sůl
  • Barevný pepř
  • Drcený kmín
  • Koriandr - čerstvá bylina
  • Ghií
  • Olivový panenský olej

Do hrnce dáme rozpustit trochu ghií. Přidáme na jemno nakrájenou cibuli a necháme zeklovatět. Přidáme na hrubo nasekaný česnek a pomícháme.

Přidáme směs rýže natural, špaldy, ječmene, houby a na jemno nakrájenou petržel. Promícháme a přidáme sůl, pepř, drcený kmín. Promícháme a zalijeme vodou. Na jeden díl směsi (rýže, ječmen, špalda) dejte jeden a půl dílu vody. (Upozorňuji, že na obaje jednoho výrobce je uvedeno, že se má použít na jeden díl směsi, čtyři díly vody. To ale nedělejte, tolik vody se do směsi nevztřebá).

Necháme vařit na mírném plameni. Pokud by bylo potřeba, přidejte trochu vařící vody a promíchejte.

Jakmile je rýže, ječmen a špalda měkká, stáhněte z plotny a vmíchejte nasekaný čerstvý koriandr. Kdo má rád česnek, můžete ještě nyní přidat rozdrcený česnek a jen promíchat.

Můžete podávat. Na talíři ještě zakápněte olivovým panenským olejem.

Dobrou chuť :-)

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Zůstaňte s námi v kontaktu

Přidejte se k nám na Facebookunebo Instagramu. Neuteče Vám tak žádná nová informace o našich produktech, články k různé zdravotní problematice, nové recepty, články k tematice zdravého stravování, fotky z přírody a mnoho dalšího. Pravidelně náš web doplňujeme a brzy se dočkáte soutěže o naše přírodní produkty.

 

Buďte stále informovaní

Podrobné informace k jednotlivým produktům najdete jen v sekci BLOG. Je to z toho důvodu, že podle současné legislativy EU u mnoha doplňků stravy, bylinek a bylinných produktů není možné uvádět podrobné informace, které by mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin, byť se bylinky používají stovky let a pomohly a pomáhají miliónům lidí od nepaměti. Není možné již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.

Copyright 2020 Dr. Pažourek. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz