- Štítky blogu



- Úvod
- BLOG
- Recepty - jíst zdravě a chutně
- ČERNÁ ŘEDKEV SE SALÁTEM FRISEE A NAKLÍČENÝMI MUNGO FAZOLKAMI
ČERNÁ ŘEDKEV SE SALÁTEM FRISEE A NAKLÍČENÝMI MUNGO FAZOLKAMI
Co budeme potřebovat?
- Černá ředkev
- Salát Frisee
- Naklíčené mungo fazolky
- Křen - čerstvě nastrouhaný
- Himalájská sůl
- Olivový panenský olej
Černou ředkev důkladně omyjeme a nastrouháme na hrubší části struhadla. Dáme do mísy.
Křen - množství podle chuti - nastrouháme na jemné části struhadla a přidáme k černé ředkvi. Posolíme a promícháme.
Salát frisee opereme a natrháme na menší kousky. Promícháme s černou ředkví a polijeme olivovým panenským olejem. Nandáme do větších misek nebo na talíř a nakonec posypeme naklíčenými mungo fazolkami (začínají klíčit třetí den, ale můžete je samozřejmě použít i po jednom dni namáčení bez vaření).
Dobrou chuť :-)