Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá: 8:30 - 19:00
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  • Štítky blogu
Blog
OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK? OBSAHUJÍ OVESNÉ VLOČKY LEPEK?
Oves je přirozeně bezlepkový. Oves můžete v klidu zařadit do svého jídelníčku. Je zdrojem bílkovin, rozpustné vlákniny, minerálů a má nízký glykemický... číst celé
TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY TIBETSKÁ HOUBA A JEJÍ BENEFITY
Tibetská houba pochází z Kavkazu a Tibetu. Má velice blahodárné účinky na náš organismus. Aktivovaný kvasný proces zbavuje mléka všech škodlivých účin... číst celé
CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ CYSTICKÁ ONEMOCNĚNÍ ORGÁNŮ
Cystická onemocnění orgánů, myslíme tím hlavně játra a ledviny, jsou ve většině případů onemocnění vrozená. Ojediněle se jedná o cysty získané během ž... číst celé
Zobrazit všechny články
  1. Úvod
  2. BLOG
  3. Recepty - jíst zdravě a chutně
  4. BIO HOVĚZÍ KARBANÁTKY S BABY ŠPENÁTEM A BATÁTOVO - BRAMBOROVOU PŘÍLOHOU

BIO HOVĚZÍ KARBANÁTKY S BABY ŠPENÁTEM A BATÁTOVO - BRAMBOROVOU PŘÍLOHOU

Co budeme potřebovat?

  • BIO hovězí angus/charolais mleté
  • Brambory
  • Batáty
  • Baby špenát čerstvý
  • Vejce
  • Ghií
  • Červená cibule
  • Česnek
  • Jarní cibulka
  • Himalájská růžová sůl
  • Barevný pepř
  • Pohanková mouka
  • Olej olivový panenský

Dáme si vařit neoloupané brambory a batáty do slané vody. Brambory potřebují více času než batáty, ale batáty bývají minimálně jednou tak velké než brambory. Čas vaření se tedy vyrovná. 

Do misky si dejte BIO hovězí mleté maso a přidejte rozdrcený česnek, sůl, pepř a vajíčko. Dobře promíchejte a vytvořte karbanátky, které nakonec pomoučníte/poválíte v pohankové mouce.

Na pánvi si rozehřejte ghií a dejte pomalu smažit. Hlídejte je, jsou poměrně rychle usmažené. Jakmile budou téměř hotové, nyní mají měnší objem, posuňte je na pánvi víc k sobě a na vzniklé místo dejte na hrubo nakrájenou červenou cibuli. Trochu jí osolte a nechte jí vedle karbanátků zesklovatět. Karbanátky dojdou a cibulka bude taky velmi rychle. Odstavte z plotny.

Do další pánve dejte opět rozehřát trochu ghií a dejte na něj baby špenát. Zlehka osolte. Baby špenát je velice rychle hotový, není potřeba ho dlouho "trápit" na pávni :-) stačí mu opravdu jen jedna, dvě minutky a pak odstavíme z plotny.

Jakmile jsou brambory i batáty uvařené, vyndejte je a nechte vychladnout tak, aby jste je mohli zbavit slupky. Pak je nakrájejte na kostičky a dejte do misky. Tam je osolte, přidejte pokrájenou jarní cibulku, olivový panenský olej a jen lehce promíchejte.

Vše máme připravené a můžete podávat.

Dobrou chuť :-)

 

 

Líbil se článek? Sdílejte ho s přáteli

Zůstaňte s námi v kontaktu

Přidejte se k nám na Facebookunebo Instagramu. Neuteče Vám tak žádná nová informace o našich produktech, články k různé zdravotní problematice, nové recepty, články k tematice zdravého stravování, fotky z přírody a mnoho dalšího. Pravidelně náš web doplňujeme a brzy se dočkáte soutěže o naše přírodní produkty.

 

Buďte stále informovaní

Podrobné informace k jednotlivým produktům najdete jen v sekci BLOG. Je to z toho důvodu, že podle současné legislativy EU u mnoha doplňků stravy, bylinek a bylinných produktů není možné uvádět podrobné informace, které by mohly vzbudit dojem zdravotního nebo léčebného účinku bylin, byť se bylinky používají stovky let a pomohly a pomáhají miliónům lidí od nepaměti. Není možné již uvádět ani vědeckými výzkumy prokázané účinky bylin, pokud se nejedná o farmaceutickou firmou registrovaný lék.

Copyright 2020 Dr. Pažourek. Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz